Întrebarea zilei: Exact cât de numeroase sticle aveți în duș?

0 Comments

lucruri care te fac să mergi hmm …
Șampoane, balsamuri, spălări corporale, loțiuni de corp (Yup, păstrez al meu în duș), creme de rave etc. Du-te verificați, precum și numărăm-le totul. Sau, luați un inventar mental rapid.

Am făcut o pripendare majoră la câteva săptămâni înapoi în timpul unei frenezie de duș Feng Shui, precum și a eliminat câteva șampoane, precum și spălări corporale, totuși există încă o mare afacere acolo.

PUBLICITATE

La ultimul număr (chiar acum), există 18 sticle!

Ce pot sa spun? Sunt o femeie care îi place opțiunile.

Cred că este asociat cu tinerețea mea (nu este întotdeauna?). Mama mea nu a fost uriașă în baie, precum și produse de farmec, așa că am avut întotdeauna doar două sticle în dușul nostru – doar un șampon, precum și un balsam. Asta a fost.

Apoi, când am părăsit casa pentru colegiu, m-am ocupat de un coleg de cameră care avea șase sticle diferite de șampon, precum și balsam în duș, precum și mi-a sufocat mintea.

Nu mi-a apărut niciodată că ai putea, știi, în mod legitim propriul, precum și pentru a folosi o serie de șampoane, precum și balsamuri. Nu există o legislație care necesită utilizarea doar una.

Și apoi spălătorii corporale au intrat în vogă, precum și toate Heck au izbucnit. A fost o lume nouă cu posibilități nelimitate, lol!

Deci acestea sunt sticlele din dușul meu cel mai bine acum …

3 sticle de șampon

5 sticle de balsam

7 (!) Spălarea corpului

1 scrub de corp.

2 Deal cu spălări

Tu ce mai faci? Ce e în a ta?

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. Lucru amuzant este că nici unul dintre sticle nu sunt el Hubs. Nu-i pasă ce folosește el. Cred că doar apucă ceva când e acolo. În unele cazuri, mă întreb dacă este chiar un săpun, haha.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *