Sâmbătă Surfing, 16 noiembrie 2019

0 Comments

mmm … toate yums …
Fericit caturday, prietene!

Unul dintre avantajele adulților 24/7 este că puteți urmări în mod activ eforturile frivole neaprobate, nesantionate, cum ar fi cumpărarea unui calendar de introducere de la Trader Joe și deschideți totul simultan, înainte ca vacanța reală să înceapă oficial!

PUBLICITATE

Având libertatea de a face lucruri de genul acest lucru practic – practic – compensați-vă pentru a face față oamenilor care vă fură locul de parcare al autovehiculului. Sau, pentru a trebui să plătească facturile. Pentru totdeauna.

(Koda Sorta. Nu chiar.)

Actualizarea calendarului de introducere rapidă a TJ

Am folosit câteva dintre lucrurile din noile mele 12 zile de calendar de farmec săptămâna aceasta, iar tot ce trebuie să spun este: “Bună ziua, Yum-Yums”, pentru că tot ce am încercat până acum miroase ca mâncarea!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Delicii delicioase-mirositoare se găsesc în …

Blue & Acai Facial Scrub: Acest lucru miroase exact ca o smootie proaspătă de afine, iar boabele sunt nivelul ideal de “scrubiness”, în faptul că ei nu sunt prea agresivi sau prea blândi.

Halcă de vanilie unt de corp: Mirosul lui Hella Bougie Extract vanilla va urma în jur de ore când bateți acest unt gros, hidratant pe BOD.
Am nevoie de o cada de dimensiune XXL a acestui ASAP.

Grind de zahăr brun: Cât de numeroși oameni cântă d’Angelo pentru ei înșiși când folosesc acest lucru în duș, mă întreb? Hmm … Este foarte hidratat (urmăriți, totuși, deoarece face ca partea de jos a cadă alunecoasă după ce ați clătit), iar boabele de zahăr sunt substanțiale. Mirosește ca niște cookie-uri de zahăr proaspăt coapte.

Uleiul facial de trandafir: acest miros al acestei lumini, dar hidratante, uleiul de față mă duce înapoi în copilăria mea, când prietenii mei și m-aș duce până la magazinul asiatic și am cumpăra bomboane franceze de trandafir de trandafir!

Dacă locuiți lângă un TJ, vă recomandăm să apucați unul pentru dvs. (și doamnele din viața voastră) cât mai repede. Este bine, băieți.

Oricare … Deoarece este Caturday și tot, Rosie Posie a vrut să spună o “miau” rapidă de la canapeaua personală personală, care este, de asemenea, cunoscută sub numele de “Bitul Big al lui Connor”.

Aceste fete au cel mai drăguț ritual de culcare. În fiecare noapte, cel mai bine înainte de culcare, Rosie atârnă în jur și ascultă în timp ce cânt în connor ei lulabii de noapte și o citesc o carte. Apoi, când închid lumina și plecăm în cameră, Rosie Hops pe pat și rămâne cu Connor până se adoarme.

În fiecare zi, învăț puțin mai mult despre Rosie și cad mult mai mult în dragoste.

În această notă, iată că citirea săptămânii …

Această spatulă de farmec de $ 7 este dezvoltată pentru a elimina fiecare ultimă bucată de bunătate de la produsele de farmec. VREI!

Cei mai buni primeri de farmacii, potrivit artiștilor de machiaj

16 produse de îngrijire a pielii sub-radar iubite de dermatologi

* Articolul * Trebuie să aibă element de farmec pe care membrii activi ai militarilor mereu ambalați când sunt detașați să vă surprindă.

Ce trebuie să faceți atunci când încercați un produs nou și pielea dvs. Freaks-the-eff

Superstarurile roșii de ruj sub 10 $

Se presupune că acești copaci de Crăciun de jumătate de dimensiuni evită pisicile curioase din atacurile ornamentelor, dar sunt destul de sigur că filele ar fi găsit o modalitate de a distruge unul …

Cum să utilizați produsele farmecului pe care probabil le-ați așezat în jurul casei dvs. pentru a îndepărta autocolante din cărți!

Who, exactly, is Estée Laundry?

I’m so ready.

Pecan or pumpkin pie?

DA!

Nota de sine

Don’t believe me, just watch.

Pas cu pas

PUBLICITATE

What’s on your plate for today? I hope you’re doing at least a little something for yourself, and I hope it feeds your soul.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *