Surfing Surfing, 11 ianuarie, 2020

0 Comments

Drumeții Traseul pentru a vedea cascada la Valea Indian Open Space Presery este unul dintre lucrurile mele preferate de a face acest timp al anului!
Bună, și cu încântare, fată dulce! Am citit undeva recent că trebuie să petreceți cel puțin o zi pe lună afară. În natură. și știi ce? Astăzi este ziua asta pentru mine. Există un traseu aici în Novato care duce la o cascadă mică și, în ciuda admonțiilor fervente ale TLC, o voi urmări. ?

Vă rugăm să rămâneți la râuri și la lacurile cu care sunteți obișnuiți.

E timpul pentru Sâmbătă Surfing …?

PUBLICITATE

Dacă doriți să vă nivelați starea dvs. CCL, vă pot sugera să vă îmbogățiți foarte mult felinei lui Feline? ?

Continuați, adoptați a treia pisică (altfel cunoscută sub numele de “pisica gateway”), deoarece știința spune că este o doamnă de pisică este bună pentru sănătatea ta!

Cea mai bună predare a nopții vechi a lui Van Gough am văzut vreodată. (Notă laterală: poate sau nu poate implica mai multe tabbii portocalii curvacee.)

Fiți în căutarea unei imprimante cu jet de jet de inkjet pentru fața dvs., care imprimă cantități mici de pigment pe față pentru a acoperi fiecare punct întunecat – pistrui, cicatrici și hiperpigmentare și chiar cele pe care nu le puteți vedea (lumini cu LED-uri albastre Ajutați-l pe camă să localizeze mici pete întunecate, ochiul uman ar putea pierde). Acesta lansează în această vară pentru un uimitor de 600 de dolari.

Vorbind despre gadget-uri, L’Oréal are un dispozitiv inteligent care creează formule personalizate pentru ruj, fundație și îngrijire a pielii.

Sara Bakely, Fondator și CEO al Spanx, pe învățarea de a redefini ce înseamnă eșec

Nu poți privi departe.

Cu ani în urmă Marc a făcut machiajul meu și el este încă unul dintre artiștii mei de fave!

Destul de sigur că este ceea ce a coborât când filele s-au rostogolit în cerul Kitty.

Au un weekend teribil. Sper că a ta este la un început teribil. ?

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *