Surfing Surfing, 30 mai, 2020

0 Comments

Vă rugăm să fie cunoscut faptul că, dacă alegeți să vă aruncați unicornul de gonflabil supradimensionat în curtea din față, voi face ca misiunea mea în viață să devină cel mai bun prieten al tău.

M-am plimbat de acest Majestic Rainbow-Manand minunat de altă zi și am crezut: “Darn, ar fi trebuit să mă gândesc la asta!” Cel de-al doilea gând a fost: “Aceștia sunt poporul meu”.

PUBLICITATE

Picătură a? În comentarii, dacă sunt și oamenii tăi.

Pe lectura de astăzi!

Dacă aveți capace monolide sau capace cu capișon și simțiți aventuros cu ochii tăi, teen Vogue are opt moduri diferite de a-ți lucra machiajul ochilor și da, există sclipire și luci în amestec!

Produse de bază și de bază respirabile? DA, TE ROG!

Aplicațiile de machiaj au progresat până la punctul în care puteți încerca acum în mod esențial pe swatches.

Un inovator a proiectat un instrument pentru a vă asigura hainele de la obținerea machiajului pe ele și acum vreau să vreau unul!

Am citit o postare surprinzătoare în această săptămână despre inteligența de adâncime a omului, și tot ce pot face este să-mi scuture capul (și să-mi finalizez planul de a trăi de pe grila într-o peșteră de stâncă retrasă odată ce Skynet se luptă în cele din urmă să se controleze de la ființele umane). “În lunile și anii următori, adâncurile amenință să crească de la o ciudățenie de internet la o forță politică și socială foarte distructivă. Societatea trebuie să acționeze acum să se pregătească “.

Vorbind despre AI, pisicile robotice fac animale de companie de familie purpfecte pentru seniori izolați în timpul pandemiei?

Byredo a dezvăluit un nou miros numit “Lil Fleur” cu note de Cassis, Tangerine, Damascena Rose, Saffron, Woods Blondă, Ambra și Vanilie.

O privire în interiorul casei (ceea ce este într-adevăr mult mai mult ca un compus) al geniusului ilustrat și excentric lutens.

Aceasta este pentru pisica mea doamnelor: 18 produse care îndepărtează de fapt părul de companie.

Căutați o coafură nouă? Ce zici de părul de colorare?

În spatele psihologiei tăierii părului propriu la domiciliu.

Visul meu copilaria sa devina realitate

Rosie ar putea gestiona absolut acest lucru.

De ce unii oameni renunță la mass-media socială

Acest lucru arată distractiv!

Ce faci astăzi? Am o curățare pentru a face în jurul casei, ceea ce nu sunt prea extativ … dar eu sunt ciudat care se simte mereu mai bine după ce podelele sunt aspirate și lucrurile sunt tidiere. Este, de asemenea, bun pentru starea mea generală.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

PUBLICITATE

Au un weekend teribil. ?

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *