Sâmbătă Surfing, 4 mai 2019

0 Comments

labe au nevoie de dragoste și de dragoste.
Salut prieteni. Este o zi uimitoare la 1) Îmbrățișați-vă cei dragi și 2) faceți unghiile (sunt pe cale să fac amândouă). Doar un memento rapid.

Scurt și dulce Sâmbătă Surfing “Bună ziua” În această dimineață, pentru că am o muncă esențială de făcut. (Sugestie: implică acordarea unui timp și lurvies of thompriminalizat, cu o canapea, cu o tummică complet liberă și deschisă, piept și cea mai bună preluare (întotdeauna dreapta), astfel încât filele poate purtr, îmbrățișare și face ca niște biscuiți așa cum îi place. De asemenea, vor fi, probabil, o mulțime de Television Bravo și de-a lungul vieții în amestec.

PUBLICITATE

Potrivit tăieturii, acestea sunt cele mai bune 20 de mascarari de farmacii și 14 cele mai bune hidratante de față pentru pielea uscată.

De la ce trebuie să luăm în serios pierderea animalelor de companie “, este timpul să-i acordați proprietarilor de animale de companie recunoașterea, sprijinul și considerația de care au nevoie. Da, depinde de noi să identificăm și să ne abordați rănile emoționale atunci când animalul nostru moare, dar mai multă validare pe care o primim de la cei din jurul nostru, cu atât mai repede și mai mult mai completă recuperarea psihologică va fi “.

Pentru colegii mei au primit fanii, iată cum arată regele de noapte fără toată machiajul său.

Vreau să încerc câteva dintre aceste linii de machiaj pentru bărbați pentru a vedea cum fac ei pentru un aspect de machiaj fără machiaj.

Animalul spiritului meu de machiaj, domnule John, altfel cunoscut sub numele de “Queen Bey’s Fay Painter Extraordinaire”, are comentariile despre evidențiere: “Între ochi, este într-adevăr măgulitor, dar despre sugestia nasului vă place o stea porno”, glumește el.

Întotdeauna îmi place să învăț despre antreprenori în domeniul farmecului și așa este modul în care Biggers din Sarah din Atlanta și-au început brandul, Clove + Hollow.

Iată câteva machiaj uimitor de ochi edgy caută forme de ochi asiatice.

Cum să obțineți aspectul semnăturii lui Meghan Markle, direct de la artistul ei de machiaj de nuntă Daniel Tan

Dragi Scott Barnes, fă-mă să arăt ca Jlo, Plz.

Favorite Youtube antrenament în acest moment …

Eu sunt căpitanul navei mele și stăpânul soarta mea.

Vă mulțumim pentru tot sprijinul și bunătatea pentru săptămâna trecută. Trimiteți-vă atât de multă dragoste de la mine și de băiatul meu tabby.

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

P.S. Circa 2014, la vârful măreției de modelare a pisicilor.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *